06 Şubat, 2013

BEBEK ÖNCESİ SON DÜZLÜKTE - BABY SHOWER





Minnoş gelmeden, ayaklar henüz shrek'in karısı gibi olmadan çok az önce Baby Shower yapmaya karar verdik en yakın arkadaşlarımla.  İyi ki yapmışız diyorum, sevdiklerim yalnız bırakmadılar öyle mutlu ettiler ki beni.. Aman Baby Shower da neymiş diyenler varsa ön yargı ile yaklaşmasınlar derim. Harika bir anı oldu benim için, doğuma gitmeden önceki o son ve heyecanlı düzlükte rahatlamak için harika bir vesile oldu. Sevdiğimiz herkes geldi bizi çok mutlu etti..

Haziran'ın başı olduğu için dışarıda harika bir hava vardı, bu dönem için en uygun yerlerden biri Fenerbahçe parkındaki Romantika. Mekanın gerçekten romantik bir hali var beyazlar içerisinde.. Deniz alabildiğine parlak ve hava günlük güneşlik olunca da harika bir gün geçirdik dostlarımızla.

Sabah kahvaltısı için mekan ile görüşmüş arkadaşlarım, açık büfe kahvaltıları mevcut. Erkenden gidip dilediğimiz gibi süsledik masaları. Pembe yeşil tüller ile peri masallarındaki gibi bir konsept hazırladık.



Yarenimo'nun teyzeleri yavaş yavaş geldiler ve uzun uzun kahvaltı keyfi yaptık birlikte. Kızım o kadar şanslı ki büyüdüğünde okuyacağı mektuplar yazdılar ona, ve hediyelere boğdular.
Açıkçası ben bir hediye listesi yapmadım, amaç bir araya gelmek ve bol fotoğraf çektirip stres atmaktı.Dedim ya Yaren o kadar şanslı bir bebek ki (umarım hayatının her anında bu devam eder) teyzeler onun her ihtiyacını düşünüp elleri kolları dolu geldiler.
Bir de gelemeyip bizi çiçek çikolata ile mutlu edenler var ki onları anlatmaya sayfalar yetmez.

Geleceğe mektuplar 

Hediyeler karşısında mutluluğunu gizleyemeyen anne adayı hediyelerin en ilginciyle poz verirken görülüyor :)

Tabi biz de teyzeleri elleri boş göndermedik, onlar için hazırladığım süprizler vardı.
Üzerlerini Yaren geliyor stickerları ile süslediğim çiçekler, şeker doldurabilecekleri minik keseler, afilli paketlenmiş cupcakeler, hediyelik dekoratif sabunlar, sakızlar, kraliçe taçları .. Çocuklar gibi şen bir gün için gerekli ne varsa hepsini bir torba ile yanlarına koyup evlerine yolculadık.
Şimdi fotoğraflara bakıyorum da insan o gebe(ş) hali ile bile hiç bir şeyden eksik kalmak istemiyor ya bravo valla biz annelere :)

Tüm anne adayları ve tüm sevgili teyzelere sevgilerimle..









Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...